Quantified Student Annual Conference 2016 @ new Parantion headquarters

Parantion nieuws, Scorion nieuws Reacties uitgeschakeld voor Quantified Student Annual Conference 2016 @ new Parantion headquarters

Zet in je agenda! 8 december 2016. Keulenstraat 12 Deventer. Het gloednieuwe Parantion hoofdkantoor. De jaarlijkse conferentie over de Quantified Student. 2015 was een succes. De eerste Quantified student conferentie in het spoorwegmuseum in Utrecht.

De conferentie is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in studenten, ontwikkelen, IT, en de relatie tussen (studie) gedrag en big Data. Ook voor 2016 hebben we een aantal interessante sprekers. We laten een aantal sprekende en werkende voorbeelden zien van het gebruik van (BIG) data in ons onderwijs. Als het lukt proberen we onze eerste Scorion Promovendus te strikken om iets te vertellen over de Scorion BIG Data waar hij onderzoek op zal gaan doen. Over veilig omgaan met data en nog veel, veel meer!

Alle deelnemers van vorig jaar ontvangen een gratis toegangs VIP kaart ter waarde van € 65. De kaarten zijn dit jaar € 69 en te bestellen via de volgende link. Ook als je denkt in aanmerking te komen voor een *gratis* VIP-kaart voor jezelf of voor een collega, doe dat dan via de volgende aanmeld link!

LinkedInFacebookTwitterGoogle+

» Parantion nieuws, Scorion nieuws » Quantified Student Annual Conference 2016...
On 5 oktober 2016
By

Comments are closed.

« »