Parantion: Online Surveys & Talent ontwikkeling

Reacties uitgeschakeld voor Parantion: Online Surveys & Talent ontwikkeling

Parantion werkt met en voor professionele organisaties samen om de belangrijkste bron van succes te ontwikkelen en onderzoek te doen. Mensen. Of het gaat om medewerkers, klanten of studenten. De online tools die we ontwikkelen worden toegepast door vele toonaangevende bedrijven en organisaties zoals overheden, onderwijs en ziekenhuizen, maar ook door basisscholen of adviesbureaus.

Het Scorion platform voor talentontwikkeling is een flexibel configureerbaar online platform waarmee net zo goed de huisartsen opleiding met alle toetsvormen, documenten, dashboards kan worden ingericht als een 360 graden feedback tool voor de gesprekscycli van een thuiszorgorganisatie. Ook is het als geschikt als kwaliteitspaspoort voor ziekenhuizen en wordt het toegepast als groeidocument, om bij te houden hoe een leerling op de basisschool zich ontwikkelt.
Het Easion Survey platform voor online onderzoek wordt toegepast voor eenvoudige vragenlijsten en enquêtes, maar ook vooral in situaties die wat complexer zijn. Als evaluatietool van cursussen, waarbij de koppeling met de cursusadministratie heel veel administratieve rompslomp scheelt, of als panel bij een gemeente of zorgverzekeraar.surf context

Koppelingen met allerlei systemen zijn voor handen of kunnen worden gemaakt. Standaard is het platform gekoppeld met Surfconext, het koppel platform van universiteiten en hogescholen.

» » Parantion: Online Surveys & Talent...
On 20 januari 2016
By

Comments are closed.

«