Beste wensen en nieuwe mensen…!

Parantion nieuws Reacties uitgeschakeld voor Beste wensen en nieuwe mensen…!

Het hele Parantion team wenst u een gezond en gelukkig 2017! Dank voor uw vertrouwen in Parantion het afgelopen jaar. Mede daardoor is 2016 voor ons een heel goed jaar geweest. Af en toe vroegen we ons af hoe we alle projecten gerealiseerd kregen, maar het is gelukt. Scorion draait nu bij alle toonaangevende universitaire ziekenhuizen, maar ook Easion projecten als de learning power app (IJsselgroep) of het project ‘juniorleraar‘ samen met de Hogeschool van Amsterdam.

Het gevolg is alleen dat we wéér een paar nieuwe collega’s zoeken. We hebben nu een vacature voor een frontender. Iemand die onze producten nog mooier en toegankelijker gaat maken. Er beginnen binnenkort ook twee stagiaires. In januari komt de vacature voor een (online) marketeer op de site. Parantion doet namelijk niet echt aan sales of reclame. Dat doen over het algemeen onze klanten. Die vertellen vaak zonder dat wij het weten over hun projecten of oplossing voor een vraagstuk dat al heel lang bestond, door aan anderen.

Die verhalen willen we graag bundelen. Parantion is namelijk de afgelopen jaren heel geleidelijk de grootste speler geworden op het gebied van medisch onderwijs. En vooral het programmatisch toetsen, of wat mensen ook wel toetsgestuurd leren noemen. Met allerlei ‘sensoren’ bijna continue registeren hoe en wat iemand leert. In het Quantified Student project geven we deze ‘metrics’ ook weer terug aan de student zodat deze zijn leerrendement enorm kan verhogen. Daarover zult u ons dus het komend jaar meer horen. Dus als u iemand weet die ons gaat helpen met het ontwerpen van onze web-apps en die onze ‘verhalen en verbeeldingen’ goed kan overbrengen? Laat het ons weten.

Namens alle Parantion collega’s

Gelukkig Nieuwjaar

Bas en Roel
Directie Parantion

LinkedInFacebookTwitterGoogle+

» Parantion nieuws » Beste wensen en nieuwe mensen…!
On 5 januari 2017
By

Comments are closed.

«